Image
Top
Menu
2 mei 2021

Zomer Exposities 2021

Vele van ons blijven deze zomer in Nederland en in de buurt, misschien een mooie gelegenheid om erop uit te gaan, Marian Menting heeft verschillende exposities deze zomer.

Beelden Expositie bij Herberg Boschoord in Lage Vuursche.

Herberg Boschoord is een bijzonder mooie plek midden in de bossen waarin zij vanaf 28 april tot en met eind augustus nogmaals mag exposeren met een aantal beelden.
De Herberg ligt op de kruising van Hilversum, Hollandsche Rading en Lage Vuursche en is onderdeel van landgoed Pijnenburg.
Bij Boschoord is gratis parkeergelegenheid. Let er bij een routeplanner op dat de Herberg met de auto alleen bereikbaar is via de Zwarteweg.

Het adres is: Zwarteweg 2, Lage Vuursche.
Openingstijden: Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00. Maandag en dinsdag gesloten.
voor meer info zie: www.herbergboschoord.nl 

 

 “KUNST IN DE TUINEN” IN EXMORRA
daarin doet ze mee met twee beelden van 15 mei tot en met 6 augustus.

In de landelijke omgeving tussen Makkum en Bolsward in de Zuid-Westhoek van Friesland vindt u het pittoreske dorpje Exmorra. Het terpdorp Exmorra is een voormalig vissersdorp, dat vroeger dichtbij de Zuiderzee lag.

Tegelijk met Kunst in de Tuinen kunt u de
expositie “KUNSTIGE BENEN OP PAD” bezichtigen.

Een unieke expositie van meer dan 120 kunstige benen beschilderd, bewerkt en gedecoreerd door kunstenaars met verschillende disciplines uit het hele land. Er staat ook een kunstig been van Marian tussen. Na 6 augustus gaan deze benen nog even op pad. Ze gaan naar de expositie parade paadje , een kunst en cultuurroute in de gemeente zuid-west Friesland op 27-28-29 augustus. En het UIT festival op 11 september in Bolsward. Aan het eind van de exposities worden de benen verkocht of geveild, de opbrengst gaat naar de spierziekte ALS.

voor meer info zie: www.beleefexmorra.nl