Image
Top
Menu
2 mei 2021

Zomer Exposities 2021

Velen van ons blijven deze zomer in Nederland en in de buurt, misschien een mooie gelegenheid om er opuit te gaan; Marian Menting heeft verschillende exposities deze zomer.

Beelden Expositie bij Herberg Boschoord in Lage Vuursche

Herberg Boschoord is een bijzonder mooie plek midden in de bossen waarin zij vanaf 28 april tot en met eind augustus nogmaals mag exposeren met een aantal beelden.
De Herberg ligt op de kruising van Hilversum, Hollandsche Rading en Lage Vuursche en is onderdeel van landgoed Pijnenburg.
Bij Boschoord is er gratis parkeergelegenheid. Let er bij een routeplanner op dat de Herberg met de auto alleen bereikbaar is via de Zwarteweg.

Het adres is: Zwarteweg 2, Lage Vuursche.
Openingstijden: Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00, maandag en dinsdag gesloten.
Voor meer info, klik op Herberg Boschoord

 “KUNST IN DE TUINEN” IN EXMORRA
daarin doet ze mee met twee beelden van 15 mei tot en met 6 augustus.

In de landelijke omgeving tussen Makkum en Bolsward in de zuidwest-hoek van Friesland vindt u het pittoreske dorpje Exmorra. Het terpdorp Exmorra is een voormalig vissersdorp, dat vroeger dicht bij de Zuiderzee lag.

Tegelijk met Kunst in de Tuinen kunt u de
expositie “KUNSTIGE BENEN OP PAD” bezichtigen.

Een unieke expositie van meer dan 120 kunstige benen beschilderd, bewerkt en gedecoreerd door kunstenaars met verschillende disciplines uit het hele land. Er staat ook een kunstig been van Marian tussen. Na 6 augustus gaan deze benen nog even op pad. Ze gaan naar de expositie parade paadje , een kunst- en cultuurroute in de gemeente Zuidwest-Friesland op 27-28-29 augustus. En het UIT- festival op 11 september in Bolsward. Aan het eind van de exposities worden de benen verkocht of geveild, de opbrengst gaat naar de spierziekte ALS.

Voor meer info, klik op Beleef Exmorra

 

 

 

Internationale Beelden Expositie in Karlsruhe Duitsland

Marian gaat zelf ook op stap om te exposeren in Karlsruhe Duitsland. Daar exposeert ze met een verscheidenheid aan tuinbeelden in “Bambusgarten Bulach”, een prachtige aangelegde bamboetuin in het tuincentrum, dat dit jaar 25 jaar bestaat.

Op 13 – 14- 15 mei is Marian aanwezig tijdens de openingsuren van 10.00 tot 16.00 uur.
De expositie is verder geopend tot eind juli tijdens openingsuren of op afspraak.

Voor meer info, klik op Bambusgarten Bulach of Beelden in Steen