Image
Top
Navigation

Workshop beeldhouwen

Maak onder begeleiding in een middag of avond een eigen creatie in steen!

  

 

Een workshop beeldhouwen in steen, is een goede mogelijkheid om erachter te komen of beeldhouwen iets voor je is je kunt het dan zien als een introductieles in beeldhouwen. Je maakt onder begeleiding in een middag, dag of avond  van een ruw stuk steen, een eigen gepolijst beeldje in steen. Ervaring is niet vereist, geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Je kunt kiezen uit zowel zachte als harde steensoorten zoals Speksteen, Mergel, Serpentijn, Albast, Marmer, Dolomiet, Belgisch hardsteen. Je doorloopt het hele proces van het maken van een beeld, je leert het gereedschap hanteren, een goede werkhouding, drie dimensionaal werken, hakken,raspen, schuren en polijsten. En je gaat naar huis met een leuk eigen gemaakt werk.

Je kunt je al met 1 persoon aanmelden, je wordt dan in overleg, bij een bestaand groepje geplaatst.

Groepen vanaf 4 personen kunnen een workshop boeken op aanvraag. Een leuke creatieve activiteit voor een familie uitje, vriendendag, afdelingsuitje, bedrijfsuitje of als teambuilding. Je bepaalt in overleg, de datum en tijd.  Er is de mogelijkheid  voor koffie, thee & appelgebak, een verzorgde lunch en/of borrel met hapjes. Specifieke wensen, ik laat u de mogelijkheden weten.

  • Geplande data  2019:
  • Zaterdag 5 oktober, zaterdag 2 november en zaterdag 7 december.   Tijd van 13.00 tot 17.00 uur of hele dag  van 10.00 tot 17.00.

    Bij mooi weer werken we buiten.

  • Opgeven per persoon.
  • Inclusief alle materialen, koffie, thee met een koekje.
  • Middag of avond van 4 uur € 40,- per persoon.
  • Dag workshop van 6 uur + lunch pauze van 1 uur, lunch zelf meebrengen € 60,- per persoon.
  • Als het weer het toelaat, kan er buiten gewerkt worden.

AANMELDEN >

Lees recensies van deelnemers