Image
Top
Menu

Routebeschrijving

Concordia Creative Industries Building No 1.
Concordiastraat 68 / atelier 32
3551 EM Utrecht
+ 31(0)612375181

Te voet

Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer twintig minuten lopen. Omdat er zoveel werkzaamheden zijn rond het station is het even zoeken welke uitgang het handigst is. Loop langs de Daalsesingel/Catharijnebaan. U loopt alsmaar rechtdoor, de Amsterdamsestraatweg op. U loopt onder de spoorbrug door. Na +/- 200m krijgt u links de Concordiastraat. Dit is de 9e zijstraat na de spoorbrug. Deze loopt u helemaal uit, de 2e Daalsedijk oversteken en door de openstaande poort. Nummer 68 is het gebouw aan de linkerkant.

Met de bus

Met de bus bent u ongeveer tien minuten onderweg. Volg vanaf de perrons de borden voor de stadsbussen. Vanuit het Centraal Station neemt u bus 3 richting Zuilen. Uitstappen bij halte Concordiastraat. De Amsterdamsestraatweg oversteken, een stukje terug lopen en de eerste zijstraat rechts is de Concordiastraat. Deze helemaal uitlopen, de 2e Daalsedijk oversteken en door de openstaande poort. Nummer 68 is het gebouw aan de linkerkant.

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren links voor het gebouw. Neem daarvoor het linker hek, waar het bord cursus op hangt. Uw fiets kunt u op hetzelfde terrein plaatsen of bij de hoofdingang.

 

Bezoek op afspraak.
Print de routebeschrijving in PDF uit >