Image
Top
Menu
28 november 2021

Beeldhouwweek van 9 t/m 13 mei 2022

 

 

Beeldhouwweek in Rijswijk (gld).

van zondagavond 8 mei tot vrijdag 13 mei.

Een week beeldhouwen in een mooie landelijke omgeving tussen de lek en het Amsterdam rijn kanaal. Op een prachtige locatie buiten, bij slecht weer is er ook een mooi atelier aanwezig. 

We beginnen met een aankomst op zondagavond 8 mei s’avonds om 20.00 uur, met een kennismaking van de plek en de deelnemers. Er is de mogelijkheid om te kamperen op het terrein, of om in een van de gebouwen te slapen met een zelf meegebracht luchtbed en slaapzak. Ook zorg jezelf voor handdoeken en toiletspullen.

Er wordt 6 uur per dag les gegeven, 3 uur s’ochtends en 3 uur s’middags. We eten gezamenlijk, zoveel mogelijk buiten als dat kan.En we gaan ervan uit dat iedereen meehelpt met tafeldekken, opruimen en koken. Wij zorgen dat alles er is. Bokken, gereedschap ed zijn aanwezig. De deelnemers zorgen zelf voor een steen. 

Het programma eindigt op vrijdag om 18.00 uur. 

De geraamde kosten zijn € 350,- voor de cursus, koffie en thee en  het eten. 

Maximale grote van de groep is 8 personen, zodat we ook ander halve meter afstand kunnen bewaren, en dat er voldoende ruimte en aandacht voor ieder is.

Inschrijving is open voor beginners en gevorderde. Zin om mee te doen, meld je aan via het aanmeldingsformulier beeldhouw cursus. Volledige programma volgt.