Image
Top
Navigation

Beeldend gedenken

Beeldhouwen
als ondersteuning bij rouwverwerking.

  • Beeldhouwen in steen kan in principe iedereen. Het hakken en vijlen in een steen heeft een naar binnen kerende werking. Daarom is het een goede manier om verdriet te verwerken, om vanuit je gevoel een klein eervol monument te maken. Het is niet nodig om al eerder in steen te hebben gebeeldhouwd.

 

Omgaan met verlies                                                                                                                                                       

Jij, de steen en de herinnering aan het verlies van een dierbare, een echtscheiding, een burn-out of een ontslag, daar gaat het om. Tijdens het beeldhouwen word je je bewust van de gevoelens die zich binnen in jou afspelen en je leert daarmee om te gaan. Ik begeleid mensen die een manier zoeken om de pijn na een verlies te verwerken. De combinatie, van samen heel actief bezig zijn en praten over je verlies en verdriet, heeft een heilzame werking. Ik heb dat zelf ondervonden toen ik tijdens mijn rouwprocessen en een langdurige burn-out beeldhouwde.

Je kunt kiezen uit zowel zachte als harde steen soorten zoals Mergel, Speksteen, Serpentijn, Franse kalksteen, Albast, Marmer en Belgisch hardsteen.

Aanmelden per persoon op een van de aangegeven onderstaande data.

Vind je een hele dag te lang, of wil je liever met twee of meer personen op een andere dag of tijdstip komen, bel of mail me even, er is veel mogelijk. U bepaald dan in overleg, de datum en tijd. Er is ook de mogelijkheid voor een verzorgde lunch, andere specifieke wensen, laat het me weten.

 

  • Geplande data voor 2019: zaterdag 9 maart, zondag 23 juni, zaterdag 21 september, zondag 15 december.
  • Opgeven per persoon.
  • Inclusief alle materialen,  koffie, thee met een koekje.
  • Dagworkshop van 6uur + lunch pauze van 1 uur .
  • van 10.00 tot 17.00 uur € 60,- per persoon.
  • Lunch zelf meebrengen. Ik zorg voor een kopje soep.
  • Als het weer het toelaat, kunnen we buiten werken en lunchen.

AANMELDEN >

Lees recensies van deelnemers